Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kristus vapauttaa – astu valoon

 

Kristus vapauttaa sinut maailman kahleista, joita ovat monet pakolliselta tuntuvat suoritukset. Pitää olla kaikkea tavaraa ja hieno auto tai jotain muuta, jota naapuri voisi kadehtia. Pitää harrastaa niin, että ei aina tiedä, miksi pitää tehdä sitä, mitä muutkin tekevät. Tietysti ystävien seura on tärkeää ja sen voi saada juuri jonkin harrastuksen kautta. Silti voi olla jokin asia, joka tulee tehtyä kun sitä on aina tehnyt. Yksi tärkeä syy löytyy myös sellaisesta seikasta, että silloin ei tarvitse ajatella ikuisuuskysymystä. Se, missä vietän ikuisuuteni, on varmasti joskus välähtänyt jokaisen mielessä, mutta siitä on päässyt helposti yli kun lisää vain vauhtia kaikkeen harrastamiseen tai työntekoon. Raamattua monet pitävät satukirjana, koska siellä puhutaan synnistä ja parannuksen tekemisestä. Nykyään syntiä ja parannuksen tekoa ei kovin paljoa mainosteta tai saarnata, koska se voi loukata.

Joka tapauksessa meidän on kerran tehtävä tiliä kaikesta elämämme aikana tekemästämme. Tiliteon hetki tulee väistämättä eteen ja siihen kannattaa valmistautua.

Näillä sivuilla on sinulle tarjolla pelastuksen tie Taivaallisen Isämme luokse. Tien viitoitus on viisasta selvittää, koska sitä tarvitaan, mikäli ei halua joutua ikuiseen eroon omasta Luojastaan.

Valinta on ihan sinun omasi ja siitä ei kukaan toinen voi tehdä päätöstä puolestasi.

Ole nyt tarkkana, mitä tuletkin tekemään.

On kysymys elämästä ja kuolemasta.

 

©2020 Kristus vapauttaa - suntuubi.com